Rechelle Tai

Teacher Level
Certified Master Teacher
Region of Residence
Belgium

Talen: Nederlands & Engels

Rechelle Tai beoefent traditionele de Chinese geneeskunde sinds 2003 en is een gediplomeerd Shiatsu Massage Therapeut en Qigong Practitioner. Rechelle is een gecertificeerd Master Teacher van de Tao Academie, Guan Yin Lineage Houder, Tao Kalligrafie Beoefenaar en studeert met Dr. Master Sha sinds 2010.

Omdat Rechelle constant wil bijleren en groeien frequenteerde ze als ontspanning een Amsterdamse boekhandel waar ze onder het genot van een kopje geurige koffie in de nieuwste spirituele boeken kon snuisteren. Zo ontdekte ze Master Sha als New York Times bestseller auteur. Het was liefde op het eerste zicht. Toen Rechelle ontdekte dat Master Sha enkele weken later naar Nederland kwam –dat was geen toeval- startte haar groeiproces.

Haar passie is om de Tao wijsheid en teachings van Dr. en Master Sha te beleven en te delen door zich te verbinden met de kracht van de Ziel. Dat om anderen in staat te stellen zichzelf te healen en hun goede gezondheid en mentaal welzijn te verbeteren. Laten we harten en zielen samenvoegen tot één om Moeder Aarde en alle Zielen te dienen is haar leidmotief.

 

Rechelle Tai’s Events

No events found

Similar Certified Master Teacher Teachers

;